вівторок, 22 квітня 2008 12:11

У Німеччині вибрали найкрасивішу бороду в світі (ФОТО)

На минулих вихідних в німецькому місті Егинг, що в Баварії, відбувся Міжнародний німецький чемпіонат по бородах. 127 чоловіків з шести країн продемонстрували свою високохудожню рослинність на обличчі

Тим часом в конкурсі мова йшла не тільки про бороди. Більшість учасників також виступали в дорогих костюмах: циліндрах і фраках, в одязі кардинала, мушкетера, прусського жандарма і навіть ковбоя.

Рослинність на обличчі підрозділялася на три основні категорії: вуса, огрядна борода і еспаньолка-бакенбарди. У цих категоріях було п"ять-шість підкатегорій, наприклад, "натуральна", "кайзерська", "англійська", "китайська" і ін. Бороди, які не попадали ні в одну з них, називалися "Вольним стилем".

При цьому головним критерієм оцінки на конкурсі були доглянутість і естетика бороди, а зовсім не її довжина. До речі, рекорд щонайдовшої бороди (5,33 м) встановив померлий в 1927 році в США уродженець Норвегії, повідомляє Welt.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині вибрали найкрасивішу бороду в світі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі