понеділок, 26 травня 2008 12:34

У Німеччині подружжя виставило на аукціон свою дитину за 1 євро

Молода пара з німецького міста Унтеральгау виставила на інтернет-аукціон свою восьмимісячну дитину. Стартова ціна за дитину складала один євро.

Оголошення, що пробуло на сайті дві з половиною години, свідчило: "Пропоную майже нову дитину, яка стала для мене дуже галасливою. Чоловічої статі. Зріст 70 сантиметрів. Уміщається в рюкзаку для перенесення дитини або в дитячій колясці. Несерйозними пропозиціями прохання не турбувати".

Жодної пропозиції про покупку за той час, що оголошення провисіло в інтернеті, не поступило, зате в поліцію подзвонило декілька десятків чоловік. Співробітники сайту видалили це оголошення і допомогли поліції відшукати батьків дитини.

23-річну матір і 24-річного батька дитини заарештували. У поліції мешканка Унтеральгау заявила, що просто пожартувала: "Це був всього лише жарт. Я просто хотіла подивитися, чи відгукнеться хто-небудь на цю пропозицію". Проте власті призначили обом батькам психіатричне обстеження. Також поліція Німеччини підозрює, що мова може йти про торгівлю дітьми.

Можливо, буде піднято питання про позбавлення матері і батька батьківських прав і усиновлення дитини, яка після затримання батьків була відправлена до дитячої лікарні, повідомляє РІА "Новини" з посиланням на видання DieWelt.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині подружжя виставило на аукціон свою дитину за 1 євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі