середа, 08 жовтня 2008 09:12

У Непалі розбився пасажирський літак

На сході Непалу потерпів катастрофу невеликий пасажирський літак, повідомляє AFP з посиланням на представників місцевих властей.

Літак компанії YetiAirlines, на борту якого знаходилися 19 чоловік, зокрема 14 іноземців, потерпів крах при заході на посадку в аеропорту Лукли (Lukla). В результаті катастрофи загинули 18 чоловік, врятуватися вдалося лише одному - непальцу за національністю. У якому стані знаходиться той, що вижив, не уточнюється. Громадянство загиблих пасажирів поки не відоме.

Тип літака, що розбився, співбесідники AFP не вказали, проте на сайті YetiAirlines повідомляється, що її авіапарк складається з TwinOtter і Jetstream-41.

Лукла використовується як перевалочний пункт тисячами туристів і альпіністів, що прямують в околиці Евересту. У цього населеного пункту відсутнє автомобільне повідомлення з іншими районами країни, а є лише невеликий аеропорт, повідомляє Лента.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Непалі розбився пасажирський літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі