вівторок, 25 грудня 2007 14:35

У Непалі обірвався підвісний міст над гірською річкою: 6 загиблих, більше ста зникли

У Непалі шестеро людей загинули і десятки пропали без вісті після того, як на заході країни обірвався підвісний міст над гірською річкою. На місці події працюють сотні рятувальників, передає AP. За даними Reuters, число загиблих може досягати двохсот людей.

Місцеві жителі добиралися на релігійне свято в селі Чунчу, приблизно в 500 км. від столиці країни Катманду, коли один з канатів старого моста не витримав. В результаті люди звалилися в річку Бері, повідомили в поліції.

Через швидку течію пливти в гірській річці украй складно. Рятувальникам вдалося витягнути з води шість трупів, проте, як очікується, жертв виявиться значно більше. За деякими даними, комусь з потерпілих все ж таки вдалося вибратися на берег.

Точно невідомо, якою була довжина моста, що звалився, і дані про кількість жертв розходяться. З сусідніх міст до місця трагедії були перекинуті сотні солдатів і поліцейських. Поранених для надання допомоги відправили до сусідніх Непалгундж та Сурхет. NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Непалі обірвався підвісний міст над гірською річкою: 6 загиблих, більше ста зникли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі