вівторок, 29 вересня 2020 21:31

У НАЗК викликали скандального підлеглого Кличка

У НАЗК викликали скандального підлеглого Кличка
Тацій володіє двома земельними ділянками в Києві по 1000 м. кв. і офісом в Софіївській Борщагівці. Фото: rubryka.com

Національне агентство з питань запобігання корупції викликало заступника директора департаменту містобудування та архітектури виконавчого органу КМДА Юрія Тація для дачі пояснень.

Так, Тацію закидають несвоєчасну подачу декларації про доходи та майновий стан. Тацій запізнився подачею декларації за 2019 рік. З якої причини - поки невідомо. Про це повідомляє пресслужба НАЗК.

Як зазначається, у цій декларації Тацій зазначив, що володіє двома земельними ділянками в Києві по 1000 м. кв. і офісом в Софіївській Борщагівці загальною площею 76,7 м. кв. Ще одну ділянку - на 1000 м. кв. - в столиці - записано на його дружину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАЗК виявило корупційні ризики у постанові про створення Національного оператора на ринку тютюнових виробів

Разом з дружиною Тацій будує в столиці будинок площею 249,5 м. Кв.

"У власності тестя і тещі чиновника є квартира в Києві площею 35,1 м. кв.; земельна ділянка в Києві на 1000 м. кв.; житловий будинок в Вільному, Київської області, площею 48 м. кв.; земельна ділянка в Вільному, Київської області, площею 0,12 м.кв. Тацій також задекларував п'ять пар дорогих годинників відомих брендів, придбаних в період з 2006 по 2017 рік", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 9 вересня Кабінет міністрів ухвалив розпорядження про реалізацію пілотного проєкту "Національний оператор на ринку тютюнових виробів".

Зараз ви читаєте новину «У НАЗК викликали скандального підлеглого Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі