пʼятниця, 07 жовтня 2016 13:19

Спецтема: Навколосвітня подорож Леоніда Єзерського

У навколосвітню подорож Леонід Єзерський взяв 100 доларів і саксофон

 

7 жовтня журналіст 29-річний Леонід Єзерський із Києва вирушив у навколосвітню подорож. Пересуватиметься автостопом. Стартував від метро Лісова у столиці. Через п'ять хвилин зупинив першу автівку.

"У майже 30 років зізнався собі, що ні успішної кар'єри, ні власного житла, ні сім'ї не маю, - каже чоловік. - Від зарплати до зарплати, безкінечний ряд зйомних квартир. З дівчатами теж не складалося. Усі хочуть успішного чоловіка. Я ж із легкою душею за вечерю в ресторані не міг заплатити. Коли сім років тому переїхав до Києва, не так усе уявляв.

Тут нічого не тримало. Склав маршрут по 41 країні. Почну з Білорусі, далі через Росію, Грузію, Азербайджан, Вірменію, Туреччину, Іран. Хочу дослідити в кожній культурі стосунки чоловіка і жінки, поняття успішності та любові. Планую написати книжку у вигляді щоденника.

Найбільше інтригує грузинська гостинність. Хочу пожити в китайському храмі. Вивчати східні бойові мистецтва, духовно розвиватися. Запропоную фізичну допомогу за прихисток і науку".

Читайте також: На велосипедах навколо Землі: гурт "Фолькнери" дістався до Австралії

До мандрівки Леонід готувався більш як три тижні. На оформлення документів, купівлю спорядження витратив приблизно $1 тис. У подорож вирушив із $100 в кишені. Взяв саксофон. Грою на вулицях планує заробляти в дорозі.

"Нещодавно запропонували перспективну роботу. І колишня дівчина зрозуміла, що має до мене почуття, - додає мандрівник. - Але у мене є мета. Хочу зрозуміти, що далі робити, яку користь принести суспільству. Принаймні краще володітиму англійською. Про це давно мріяв".

Подорожувати Леонід планує рік. Охочі підтримати його можуть переказати гроші на картку Приватбанку 4149 4996 5021 1525 Єзерський Леонід Олександрович.

Зараз ви читаєте новину «У навколосвітню подорож Леонід Єзерський взяв 100 доларів і саксофон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі