неділя, 24 червня 2007 10:42

У Нашій Україні придумали як викинути одіозні фігури зі списку

Народний депутат України п"ятого скликання з фракції "Наша Україна" Руслан Князевич вважає, що на міжпартійному з"їзді потрібно провести рейтингове голосування, аби не допустити появи одіозних прізвищ у списках блоку демократичних сил.

Про це Князевич сказав в Івано-Франківську на прес-конференції. "Я особисто наполягатиму, аби на міжпартійному з"їзді, формуючи виборчі списки, проводили рейтингове голосування по кожній кандидатурі окремо", - наголосив Князевич. "Нехай цей з"їзд триває не п"ятнадцять хвилин чи п"ять годин. Хай він проходитиме два-три дні. Адже можна виділити 15-20 хвилин на кожну кандидатуру", - додав він.

За його словами, "тільки тоді одіозних прізвищ у списках блоку не буде". "Якщо буде рейтингове голосування, тоді будуть справедливі рішення з"їзду", - зауважив він.

Проте Князевич не назвав жодного конкретного прізвища, про які може йти мова. Він переконаний, що рейтингове голосування є "найбільш справедливим підходом", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Нашій Україні придумали як викинути одіозні фігури зі списку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі