понеділок, 26 листопада 2018 13:14

У МВС пообіцяли цілодобово реєструвати евробляхи

У МВС пообіцяли цілодобово реєструвати евробляхи
Сервісні центри МВС готові цілодобово реєструвати розмитнені авто на єврономерах. Фото: Politeka

Сервісні центри МВС готові у цілодобовому режимі реєструвати розмитнені авто з європейською реєстрацією.

Відповідне рішення прийняли сьогодні на міжвідомчій нараді з питань врегулювання ситуації із ускладненням і блокуванням автомобільного руху у пунктах пропуску на кордоні України, повідомляє прес-служба МВС.

"Водії, що перетинають державний кордон мають дотримуватися норм законів №8487 і №8488 щодо легалізації ввезених із порушенням митного та податкового законодавства автомобілів із європейською реєстрацією. Для цього регіональні сервісні центри МВС готові забезпечити безперебійну роботу із державної реєстрації розмитненого транспорту у цілодобовому режимі", - зазначив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закони про євробляхи набули чинності - з'явилися перші проблеми

Водночас на урядовому рівні тривають міжвідомчі консультації щодо спрощення порядку реалізації норм цих законів для полегшення реєстрацій.

Три автобуси з дітьми не можуть перетнути кордон через протести євробляхарів, які розпочалися на українсько-польському кордоні. Близько 70 дітей віком від 7 до 15 років поверталися до України з фестивалю бальних танців у Кракові. Вони вихованці львівського клубу "Талісман" та клубу "Лілія" з Одеси. Серед пасажирів автобусів є також декілька вагітних жінок.

Зараз ви читаєте новину «У МВС пообіцяли цілодобово реєструвати евробляхи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі