вівторок, 14 серпня 2007 12:10

У Москві з"явився маніяк-душитель

Перше жорстоке вбивство на півдні столиці відбулося трохи більше, як місяць тому. 2 липня на вулиці Борисовські прудив у зливному колекторі виявили голе тіло молодої жінки. Мучитель задушив її фіолетовими легінсами і заштовхав у промежину нижню білизну. Проте тоді міліціонери ще не знали, що ця жінка - лише перша жертва нового маніяка.

Про серію заговорили, коли 2 серпня біля будинку N 24 по Кіровоградській вулиці знайшли убитою 45-річну уродженку Оренбурзької області Наталію Рогачеву.

"Другу жертву теж задушили, роздягнули, - розповідають пошуковці. - І нижня білизна там же. Цього разу вбивця озвірів ще більше - він чотири рази ударив жертву ножем у груди"

Тіло наступної жертви знайшли за тиждень, 9 серпня. 22-річну москвичку Ганну Фельцман виявили у сміттєвому контейнері біля будинку N 8 по Заміському шосе. І знову той самий почерк.

Розслідування цих вбивств просувається непросто. Особу першої жертви маніяка досі не встановлено. Інші дві жили самотньо (Рогачева знімала квартиру у пенсіонерки), з сусідами практично не спілкувалися, перевірити їх зв"язки досить складно. Є, правда, одна зачіпка - у районі, де знайшли другу жертву, бачили підозрілого чоловіка, який фотографував у парку жінок, що відійшли "у кущики", пише КП.

Зараз ви читаєте новину «У Москві з"явився маніяк-душитель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі