четвер, 18 вересня 2008 15:05

У Москві з"явилося гелікоптер-таксі (ФОТО)

 
У Москві запущено гелікоптерне таксі Heliexpress, повідомляє "Інтерфакс". Heliexpress базується в аеропорту "Внуково-3" і перевозить пасажирів п"ятимісцевими гелікоптерами Eurocopter в московські аеропорти "Домодєдово", "Шереметьєво" та "Биково", а також до Нижнього Новгорода, Владимира, Калуги, Твері та Іванова.

Оператором Heliexpress є ЗАТ "Російські гелікоптерні системи", партнери проекту - авіакомпанія Utair та виробник гелікоптерів Eurocopter.

До "Домодєдово" на гелікоптерному таксі можна добратися за півгодини, до "Шереметьєво" - за 13 хвилин, до "Биково" - за 24. До "Домодєдово" та "Шереметьєво" також ходять швидкісні електрички (відповідно з Павелецького та Савелівського вокзалів).

У міста центральної Росії на гелікоптерному таксі можна літати не тільки з "Внуково-3", але і з гелікоптерного майданчика у виставкового комплексу "Крокус Експо" на МКАД. Весь політ проходять за межами Москви, оскільки над містом можуть літати тільки гелікоптери спеціальних служб, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Москві з"явилося гелікоптер-таксі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі