середа, 06 червня 2007 12:28

У Москві з"явилася академія спокуси

Там жінок навчають мистецтву дивитися на вибраного чоловіка закоханими очима, демонструвати неприкритий інтерес, підстроюватися - всьому тому, що потрібно робити, щоб сподобатися чоловікові.

Заняття проходять в палаці культури, який знайшов світову популярність в 2002 році, коли чеченські терористи на виставыі мюзиклу "Норд-ост" захопили в заручники більше 800 чоловік, коли 170 чоловік загинуло під час операції по звільненню.

Теоретичні заняття веде Володимир Раковськой. Раніше він був психологом в російському міністерстві надзвичайних ситуацій і працював з самовбивцями і жертвами насилля.

Жінки, немов в групі самопізнання, сидять на старих скособочених шкільних стільцях, розставлених уподовж стін залу. Вони готові страждати - якщо йдеться про те, як дістати правильного супутника життя. Тому вони і приходять до Раковському, в його школу для стерв. Поняття "стерва" включає і бестію, і газель, і погань, і навіть фатальну жінку.

Курс, шість занять вечорами, коштує майже 200 євро. Хто хоче дістатися до вершин майстерності, повинен пройти шість таких курсів - а також відвідувати додаткові заняття по "мистецтву зваблювання" і "пластиці стриптизу". "У країні з хронічним дефіцитом чоловіків, в якій бити дружину вважається хорошим тоном, це вдала інвестиція, - говорить одна з дівчат. - Конкуренція за нечисленних більш менш відповідних чоловіків жорстока", повідомляє Фокус.

Зараз ви читаєте новину «У Москві з"явилася академія спокуси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі