четвер, 27 вересня 2007 09:34

У Москві знову збито школяра

На сході Москви в середу, 26 вересня, вранці автомобіль Mitsubishi збив школяра. 10-річний хлопчик, прямуючи в школу, переходив дорогу в недозволеному місці. У результаті ДТП дитина загинула, повідомляє NEWSru.com.

Міліція затримала жінку, яка також 26 вересня збила дитину і втыкла. 35-річна москвичка їхала на своїй "Мазді-3". Біля пішохідного переходу вона не пригальмувала. Інцидент стався поряд зі шкільним двором. Учні поверталися додому з уроків, коли з-за рогу несподівано вискочила іномарка. Діти помітили її останньої миті, і зреагувати встигли не всі. 8-річний хлопчик отримав серйозну черепномозкову травму і був доправлений у лікарню. Його однокласник відбувся порівняно легко – він отримав забій ноги.

Очевидці запам"ятали номери машини, яка збила дітей, і повідомили їх співробітникам ДАІ. Ті встановили особу власниці авто, подзвонили їй на стільниковий телефон і переконали повернутися на місце події. За її словами, вона втікла, тому що була в шоковому стані, і лише за деякий час, коли усвідомила тяжкість наслідків, вирішила сама приїхати до представників правоохоронних органів.

Зараз ви читаєте новину «У Москві знову збито школяра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі