четвер, 06 вересня 2007 09:34

У Москві зарізали ще одного уродженця Таджикистану

На сході столиці сталося вбивство уродженця Таджикистану. Труп чоловіка знайшли напередодні на території Московського інструментального заводу.

Як повідомили в правоохоронних органах столиці, труп 31-річного уродженця Таджикистану з проникаючим колото-різаним пораненням у груди був виявлений співробітниками міліції, що приїхали на місце за викликом.

Експерти також виявили уламок леза ножа. На даний час ведеться слідство.

Це не перше вбивство вихідця з Таджикистану в Московському регіоні. Так, наприкінці липня в підмосковному селищі Газопровід біля продуктового магазина було виявлено тіло 30-річного громадянина Таджикистану з множинними ножовими пораненнями грудей.

За підозрою в скоєнні злочину був затриманий 35-річний уродженець Таджикистану, який зізнався, що вчинив убивство в ході сварки.

У середині липня в Москві на Рябиновій вулиці біля будинку 28 троє невідомих нанесли ножові поранення трьом громадянам Таджикистану, один помер на місці, двоє госпіталізовані. За даними міліції, злочин був здійснений на побутовому ґрунті.

9 липня на північному заході Москви здійснено вбивство громадянина Таджикистану. За даними ГУВС столиці, тіло 19-річного гастарбайтера було знайдене у дворі будинку 17 по Мітінській вулиці.

Як встановила експертиза, смерть іноземця наступила від ножового поранення в груди. Загиблий проживав в Москві без реєстрації з квітня 2007 року. У ході слідчих дій було встановлено, що поранення таджикові наніс невідомий після спільного розпивання спиртних напоїв.

Крім того, на початку червня в Одинцовському районі Московської області відбулося жорстоке потрійне вбивство таджиків. У районі підмосковного селища Переделкіно біля узбіччя дороги були виявлені трупи трьох приїжджих з Таджикистану.

Як встановила попередня експертиза, всі жертви невідомих злочинців були звірячо забиті до смерті будівельним ломом. Ведеться розслідування. Поки розкрити злочин не вдалося, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «У Москві зарізали ще одного уродженця Таджикистану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі