субота, 25 серпня 2007 13:58

У Москві заарештували найманого вбивцю з України

У Москві затриманий найманий вбивця з України, повідомляє прес-служба Департаменту кримінального розшуку МВС РФ (ДепКР).

"В ході оперативно-розшукових робіт оперативною групою МВС РФ 23 серпня в Москві на орендованій квартирі був затриманий громадянин України Мороз, який, за даними Кримінального розшуку МВС РФ, є найманим вбивцею Вінницького злочинного угрупування", - сказав представник прес-служби ДепКР.

Представник прес-служби ДепКР повідомив також, що "в даний час вирішується питання про його екстрадицію до України". У Москві, повідомляють в карному розшуку, Мороз "готувався до здійснення вбивств двох невстановлених осіб".

Представник ДепКР також повідомив, що в ході оперативно-розшукових робіт українських колег була отримана інформація про те, що Мороз причетний до вбивства в березні 2007 року в Миколаєві (Україна) лідера організованого злочинного угрупування Парпури.

Його труп з вогнепальними пораненнями голови і грудної клітки був виявлений 20 березня в Миколаєві. За даним фактом прокуратурою Заводського району м. Миколаєва було порушено кримінальну справу за ст.115 УК України (вбивство), передає GZT.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Москві заарештували найманого вбивцю з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі