субота, 07 червня 2008 13:03

У Москві вчитель фізкультури заарештований за згвалтування школяра

Вчитель фізкультури школи в районі Нагатіно-Садівники Москви (РФ) заарештований за звинуваченням в сексуальному насильстві над школярем шостого класу, повідомив офіційний представник Слідчого управління Слідчого комітету при прокуратурі (СКП) Росії по Москві Михайло Іонкін.

"Чоловікові пред"явлено звинувачення за статтею 132 УК - насильницькі дії сексуального характеру. За санкцією суду він поміщений під варту", - сказав М.Іонкін. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення свободи строком від чотирьох до десяти років.

Всього в районі Нагатіно-Садівники 9 загальноосвітніх шкіл. Директор школи N574 Південного адміністративного округу Москви Наталія Міхарєва спростовує повідомлення про затримання за насильство вчителя фізкультури ввіреної їй школи, стверджуючи, що затриманий чоловік вже давно не є співробітником школи.

За словами представника Слідчого управління Слідчого комітету при прокуратурі Росії по Москві, в понеділок до ВВС Нагатіно-Садівники із заявою про насильницькі дії сексуального характеру відносно свого сина звернулася мати хлопчика, а прибулий до навчального закладу 31 травня наряд міліції затримав підозрюваного. Номер школи та інші деталі розслідування не повідомляються, посилаючись на таємницю слідства, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «У Москві вчитель фізкультури заарештований за згвалтування школяра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі