вівторок, 21 серпня 2007 16:48

У Москві "Молодогвардійця" затримали за вивішування прапора США

У Москві 21 серпня був затриманий активіст молодіжного руху "Молода гвардія Єдиної Росії" (МГЕР) за спробу прикріпити прапор США на офіс "Об"єднаного цивільного фронту" (ОГФ).

Сьогодні опівдні відбувся пікет МГЕР біля московського офісу ОГФ за адресою вулиця Макаренко, будинок 5, офіс номер 1. Відразу після пікету одного з учасників акції, активіста МГЕР Кирила Щитова, який спробував прикріпити прапор США і лист з вакансіями для Михайла Касьянова, Гарі Каспарова, і Едуарда Лимонова на двері офісу ОГФ, затримали співробітники міліції.

Як пояснив Щитов, активісти руху хотіли повідомити лідерів "Іншої Росії", що "є більш гідні способи заробляти собі на життя, ніж організація політичних провокацій проти власної країни". "Ми даруємо їм журнал з свіжими вакансіями. Касир, маляр, будівельник. Там багато хороших пропозицій", - сказав він.

Молода людина була доставлена у відділення міліції і був складений адміністративний протокол. Акція МГЕР тривала трохи менше години і пройшла без серйозних подій, повідомляє "Інтерфакс"

Зараз ви читаєте новину «У Москві "Молодогвардійця" затримали за вивішування прапора США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі