понеділок, 17 грудня 2007 09:23

У Москві пройшов конкурс "Міс Росія-2007" (ФОТО)
7

В п"ятницю увечері в московському Гостинному дворі Москви відбувся конкурс "Міс Росія-2007".

Переможницею стала Ксенія Сухинова з Тюмені. Першою віце-міс стала Сімонна Левенок з Краснодару. Другою віце-міс була названа Віра Красова з Москви.

З самого початку конкурсу Ксенія Сухинова вважалася однією з фавориток шоу. Вона має широке коло інтересів і захоплень - від музики, танців і спорту до читання і подорожей. Ксенії 20 років, її зріст 178 см, а параметри ідеальні - 90-60-90.

Церемонію нагородження вели співачка Слава (Анастасія Сланевська) і телеведучий Дмитро Нагієв.

У числі почесних гостей церемонії були "Міс Всесвіт-2006", представниця Японії Ріо Морія і "Міс Світу-2006" з Китаю Зілі Занг.

Після традиційного виходу в купальниках було вибрано десять кращих дівчат, які взяли участь в інтелектуальному конкурсі, - кожній з учасниць було поставлено питання, а жюрі оцінювало відчуття гумору і чарівливість фіналісток.

Вечірні плаття для дефіле красунь надав російський модельєр Валентин Юдашкін.

Першою оголошеною цього вечора переможницею стала "Міс "Дика Орхідея" 18-річна Валерія Булатова з Ульяновська. Дівчина отримала контракт на 1 мільйон рублів, а також VIP-карту компанії "Дика Орхідея".

Зараз Ксенія - переможиця конкурсу - вчиться на четвертому курсі Тюменського нафтогазового університету на факультеті технічної кібернетики за фахом "Управління автоматизованими системами". Але, схоже, навчання доведеться відкласти. Адже тепер їй треба готуватися до конкурсів Міс Світу 2008 і Міс Всесвіт 2008.

Переможниця отримала головний приз - 100 тисяч доларів і корону, прикрашену 85 гранатами, 27 перлинами і 1574 діамантами. Правда, з цією коштовністю через рік красуні доведеться розлучитися. За традицією вона передається від однієї красуні до іншої, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «У Москві пройшов конкурс "Міс Росія-2007" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі