пʼятниця, 11 липня 2008 15:00

У Москві біля Великого театру стався вибух

В п"ятницю, 11 липня, біля Великого театру, що знаходиться на реконструкції, вибухнув газовий балон, повідомив агентству РИА Новости джерело в правоохоронних органах Москви.

За словами співбесідника агентства, інцидент стався о 10 годині 30 хвилин в Театральному проїзді на робочому майданчику перед будівлею театру. Постраждали двоє робочих: поранення середньої тяжкості отримали зварювач та його помічник. Вони госпіталізовані.

Джерело пояснило, що балон, що вибухнув, ніяких пошкоджень будівлі Великого театру не заподіяв, спалаху після вибуху не сталося.

Реконструкція Великого театру почалася в 2005 році, у зв"язку з тим, що більше 70 відсотків будівлі стало непридатним, а під самою будівлею скупчилась значна кількість води. Ремонтні роботи в театрі завершені більш ніж на 50 відсотків.

Очікується, що історична будівля Великого театру відкриється для глядачів 1 листопада 2009 року прем"єрою опери Глінки "Руслан і Людмила".

Зараз ви читаєте новину «У Москві біля Великого театру стався вибух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі