середа, 02 січня 2008 13:18

У Монголії 11 чоловік померли від отруєння горілкою

У новорічну ніч в Улан-Баторі 11 чоловік загинули від отруєння горілкою, що містить технічний спирт, повідомляє агентство AFP із посиланням на місцеві власті. Ще 35 чоловік госпіталізовані з отруєнням, двоє з них у критичному стані.

Інцидент призвів до того, що в Улан-Баторі тимчасово заборонили продавати горілку.

Подробиці про тих, хто саме постраждав від вживання неякісного алкоголю, не повідомляються, проте відомо, що багато хто з потерпілих відзначав Новий рік в одному місці. У Монголії припускають, що підроблена горілка була випущена однією з компаній, яка випускає алкоголь під різними брендами. Її назва також не повідомляється.

За даними правоохоронних органів, технічний спирт може міститися в трьох тисячах літрів неякісної горілки. Щоб уникнути попадання цього продукту до споживачів, було введено заборону.

Монгольські ЗМІ відзначають, що одна людина вже заарештована за підозрою в продажі технічного спирту виробникові алкоголю. Правоохоронні органи цю інформацію не підтверджують, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «У Монголії 11 чоловік померли від отруєння горілкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі