пʼятниця, 21 березня 2008 09:07

У Молдові вилучена найбільша партія героїну - 200 кілограмів

 У Молдові співробітники Міністерства внутрішніх справ республіки вилучили найбільшу в історії країни партію наркотиків - 200 кілограмів героїну загальною вартістю 10 мільйонів євро.

Як повідомляє  РБК з посиланням на МВС республіки, наркотик був виявлений у центрі Кишинева, у  мікроавтобусі Hyundai, за кермом якого знаходився громадянин Туреччини, що тимчасово проживав у Кишиневі, Мурат Каралар. Героїн був захований у мішки з квасолею. Встановлено, що дану партію намагалися перевезти транзитом через Молдову з Туреччини в одну з країн Європейського Союзу.

Поліція намагається виявити всіх причетних до спроби нелегального транзиту наркотиків. Поки арештовано трьох іноземців, підозрюваних у наркоторгівлі.

Поліція Молдови вийшла на слід злочинного угруповання наркоділків за оперативною інформацією. За даними поліції Молдови, злочинці намагаються налагодити канал постачань важких наркотиків за маршрутом Афганістан - Туреччина - Молдова - Євросоюз, повідомляє "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «У Молдові вилучена найбільша партія героїну - 200 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі