четвер, 30 вересня 2010 16:31

У Могильова є дві версії по справі зниклого журналіста

У Могильова є дві версії по справі зниклого журналіста

Основна версія в справі про зникнення журналіста Василя Климентьева пов"язана з його професійною діяльністю.

Про це заявив у четвер на прес-конференції глава МВС Анатолій Могильов.

"Найбільше ми схиляємося до того, що подія з Климентьевим пов"язана з його діяльністю професійною", - сказав міністр, повідомляє Лігабізнесінформ.

Також він додав, що в даний час проводиться перевірка тих осіб, яких журналіст критикував, а також тих, хто висловлювали невдоволення його діяльністю.

Друга версія, за словами Могильова, пов"язана з особистим життям Климентьєва.

Він відзначив, що минулого тижня в ході чергового обшуку в квартирі зниклого, на якому наполягали близькі Климентьєва, був виявлений другий пістолет Климентьєва з гумовими кулями, який той зазвичай носив із собою.

"До цього в квартирі проводилося три огляди і два обшуки і цей пістолет там не знайшли. Як видно, хтось із близьких людей мав доступ у це житло і цей пістолет туди повернув... Тобто дуже багато подій, що говорять про те, що там не все так легко і просто. Це дві основні версії, що наразі розглядаються", - відзначив міністр.

Також, за його словами, по даній справі розробляється ще біля десятка версій.

Заступник міністра Леонід Зима уточнив на прохання журналістів, що перший пістолет Климентьєва також раніше був знайдений у його квартирі.

11 серпня 2010 року засновник і головний редактор газети "Новий стиль" Климентьєв виїхав з будинку з невідомим чоловіком на автомобілі "BMW" сріблястого кольору і не повернувся.

Дзержинський райвідділ міліції Харкова порушив кримінальну справу за статтею "навмисне убивство".

Зараз ви читаєте новину «У Могильова є дві версії по справі зниклого журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі