вівторок, 01 лютого 2011 18:27

У мітингувальників вкрали портрет Януковича, який вони мали спалити

У мітингувальників вкрали портрет Януковича, який вони мали спалити

Сьогодні, 1 лютого о 14.15 на сходах будинку Київської міської ради по вул. Хрещатик, 36 відбулася акція протесту проти підвищення тарифів на комунальні послуги. Заплановане Всеукраїнською профспілкою "Народна солідарність" спалення портрету президента Віктора Януковича не відбулося.

Як тільки всі присутні підійшли до дверей КМДА лідера профспілки Олексій Кляшторний запросили до будівлі. В цей момент невідомий чоловік поцупив портрет Януковича, працівники міліції миттєво відреагували. Затриманого одразу схопили та відвели невідомо куди.

"Ми мали бесіду з Поповим про комунальні платежі. Очевидно, що тарифи визначає не тільки уряд та НКРЕ, а й Янукович. Попов вважає, що в президента немає іншого виходу та я вважаю інакше", - сказав Кляшторний.

Під час акції під стінами мерії зібралося десятки телекамер та правоохоронців. Активісти профспілки "Народна солідарність" пообіцяли найближчим часом піти під стіни Адміністрації президента й закінчити свою акцію із спаленням портрета Віктора Януковича.

Нагадаємо, у жовтні 2010 року на Хрещатику проводили акції протесту проти урядової політики України. Тоді спалили портрети президента Росії Дмитра Медвєдєва та прем'єра Володимира Путіна, прем'єра Азарова та голови Міжнародного валютного фонду Стросс-Кана.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У мітингувальників вкрали портрет Януковича, який вони мали спалити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі