четвер, 12 квітня 2007 20:33

У Мілані китайські імігранти поранили 14 поліцейських

У Мілані в результаті зіткнень між поліцейськими та імігрантами з Китаю 14 вартових порядку отримали поранення, повідомили представники правоохоронних органів. У північній столиці Італії в районі міланського "чайнатауну" 300 китайських мігрантів накинулися на поліцейський патруль, що вирішив виписати їх співвітчизниці штраф за неправильну парковку автомобіля.

На допомогу трьом поліцейським негайно прибули додаткові наряди, які приступили до розгону незадоволеного натовпу, намагаючись відновити порядок, повідомляє РІА Новини. Прибулий на місце події китайський консул, заявив, що "цей інцидент невипадковий". На його думку, в районі міланського "чайнатауну" італійська влада встановила дуже багато обмежень, що ускладнюють розвиток ділової активності для вихідців з Китаю.

Затримання безбілетника спричинило за собою масові безлади: натовп молоді і підлітків чисельністю до 200 осіб влаштував зіткнення з поліцією, а також почав громити вітрини розташованих в підземному переході магазинів і кіосків. Для розгону натовпу поліції довелося застосувати сльозоточивий газ. Дев"ять осіб, в основному працівники громадського транспорту, отримали поранення, 13 учасників безладів було затримано, повідомляє Газета.ru.
Зараз ви читаєте новину «У Мілані китайські імігранти поранили 14 поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі