вівторок, 26 лютого 2008 19:51

У Миколаєві чоловіка засипало землею в 20-метровій криниці

У Миколаєві на одному з приватних подвір"їв вже другу добу тривають рятувальні роботи. У криницю завглибшки більше 20-ти метрів потрапив чоловік.

Він разом із господарем будинку намагався відремонтувати стіни криниці, що почали обсипатися. В результаті сам опинився під завалом.

Обвал стін криниці стався опівдні. Одного з чоловіків засипало землею. На місце терміново виїхали рятувальники й одразу почали відкопувати постраждалого.

Рятувальні роботи постійно ускладнювалися. Зі стін криниці обсипався пісок та земля, дедалі збільшуючи шар ґрунту, що накрив постраждалого Валентина.

МНС-ники зварювали металеві каркаси та встромляли у криницю для закріплення стін. Але дістатися до людини не вдалося навіть до пізнього вечора.

Дістати постраждалого живим вже немає жодної надії. Ймовірно, він загинув ще у перші години під землею. Втім роботи тривають й донині. Незабаром очікують на спеціальний загін рятувальників із Кривого Рогу, що мають досвід робіт під час гірничих обвалів, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві чоловіка засипало землею в 20-метровій криниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі