вівторок, 17 листопада 2020 11:19

У Матвія Молодецького є шанс на одужання – потрібна допомога

У 2-річного Матвія Молодецького з села Шарнопіль Монастирищенського району на Черкащині виявили гіпоксичне-ішемічне ураження головного мозку, лікворну дисцикуляцію, атактичний синдром, відставання в розвитку. Але лікарі кажуть, що в хлопчика є шанс на одужання. Дитині необхідно проходити лікування та реабілітацію. На 5 курс потрібно понад 30 тис. грн.

Автор: надане Ольгою Молодецькою.
  Дитина потребує допомоги.
Дитина потребує допомоги.

"Матвій народився недоношеним. Ультразвукове дослідження показало замалий плід і слабке серцебиття. Мені зробили кесарів розтин. Гарантії на його життя не давали. Але ми боролися. Син був у реанімації і місяць ще в лікарні. У три місяці виявили, що відстає в розвитку. Ми не здаємося. Виконуємо все, що кажуть лікарі. Матвій і сидить, і ходить, і розуміє. Після реабілітації в столичній клініці відбулося багато змін. Став значно активнішим, веселішим, йому стало все цікаво. Краще ходить, навіть вже пробігає. Дитина змінюється, і ми ще чекаємо на зміни. Віримо, що вони обов'язково будуть. Наступного разу нас чекають в клініці доктора Катерини Яценко 9 грудня. Але до того маємо зібрати понад 30 тис. грн. Для нашої сім'ї - це дуже великі гроші. Без допомоги небайдужих людей нам цю суму не зібрати. Будемо всім вдячні за кожну гривню", - розповіла Gazeta.ua мати Ольга Молодецька.

Автор: надане Ольгою Молодецькою.
  Дитина потребує допомоги.
Дитина потребує допомоги.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: 5168 7573 2453 0296 (Молодецька Ольга

Василівна).

Любов КАРНАРУК

Зараз ви читаєте новину «У Матвія Молодецького є шанс на одужання – потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі