четвер, 10 травня 2007 15:57

У машині загиблого в ДТП нардепа-"регіонала" було дві дівчини

Очевидець аварії автомобіля "Мерседес", за кермом якого знаходився "регіонал" Анатолій Антемюк, стверджує, що у салоні авто, окрім водія, були три пасажири - дві дівчини і хлопець.

Очевидець ДТП Олег, який живе у будинку біля місця аварії, розповів, що за кілька хвилин до катастрофи курив біля вікна, потім приліг. "Пройшло секунд 30 і раптом - скрип гальм і хлопок. Дивлюся, а у стовп ударилася машина", - сказав він.

"Мої знайомі з двору якраз були на вулиці, говорять, що машина йшла на швидкості як мінімум 220 км на годину. Там було четверо - дві дівчини, років 25-30, і два чоловіки. Одну дівчину після зіткнення відкинуло метрів на 15, друга опинилася під колесами "Мерседеса", - стверджує він. При цьому один з потерпілих вижив. Чоловік, пасажир "Мерседеса", також залишився живий", - говорить Олег.

За його словами, після аварії цей хлопець підбіг до дівчини, яку викинуло з машини. Вона нібито запитала, де її сестра і що трапилося. Потерпілому на вигляд років 25-30, одягнений у футболку, у нього була розбита брова.

Очевидці говорять, що труп другої дівчини пролежав на мокрому асфальті до 4-х ранку, поки експерти не закінчили огляд. Хлопець з депутатського "Мерседеса" кудись зник.

Крім того, деякі стверджують, що біля машини валялася розбита пляшка з-під коньяку.

За іншою інформацією, в автомобілі, окрім депутата, були два пасажири. Один з них помер, як і сам депутат, по дорозі до лікарні, сказали у міському ДАІ.

Дівчина, яка вижила, перебуває у Лікарні швидкої допомоги у важкому стані. Відомо, що біля її палати чергують двоє міліціонерів.

Нагадаємо, що 9 травня у Києві близько 01.35 розбився депутат-регіонал Анатолій Антемюк. "Мерседес", яким він керував, повертав з боку вул. Гагаріна на Магнітогорську (у районі станції метро "Чернігівська"). Дорога була мокрою.

За попередніми даними ДАІ, Антемюк перевищив швидкість. Він не вписався у поворот, наїхав на бордюрний камінь, і автомобіль врізався у стовп. Від удару машину розірвало на дві частини. Передок з двигуном відлетіли в один бік, салон і задня частина – в іншу, пише "Сегодня".



Зараз ви читаєте новину «У машині загиблого в ДТП нардепа-"регіонала" було дві дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі