понеділок, 10 вересня 2007 11:03

У машині подружжя Маккенн знайшли кров їх дочки

 Батьки зниклої британської дівчинки Медлін Маккенн заявили про свою невинність, коли прибули до Великої Британії. За попередніми даними, вони повернуться до Португалії через тиждень. Як пояснив в аеропорту батько Медлін Джері Маккенн, вони вирішили повернутися додому тому,  що "молодші діти близнята Шон і Амелі повинні повернутися до звичайного життя" у звичній обстановці.

Джері Маккенн: "При тому, що повернення додому до Великої Британії без Медлін розриває нам серце, це не означає, що ми залишили всі зусилля по її пошуку. Як батьки, ми не можемо це припинити, поки ми не дізнаємося, що сталося. Ми повинні продовжувати робити все, що в наших силах, для того, щоб знайти її."

Відповідаючи на питання журналістів прямо біля  трапа літака, батько Медлін заявив: "Ми не причетні до зникнення нашої улюбленої дочки Медлін".

Поліція Португалії два дні тому офіційно включила спочатку Кейт - мати Медлін, а потім і Джері в список осіб, підозрюваних у причетності до її зникнення. Це сталося  після виявлення слідів крові дівчинки у машині, яку брала в оренду сім"я Маккен через 25 днів після зникнення Медлін.

4-річна Медлін пропала 3 травня на португальському курорті Прая-да-Луш з готельного номера, повідомляє  Euronews.

Зараз ви читаєте новину «У машині подружжя Маккенн знайшли кров їх дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі