пʼятниця, 19 вересня 2008 14:51

У Маріуполі затримано лікаря-гомосексуаліста

Затримано 46-річного маріупольця, підозрюваного у здійсненні серій зґвалтувань неповнолітніх. Лікаря однієї з районних лікарень затримали співробітники відділу кримінальної міліції у справах дітей спільно з працівниками відділення кримінального розшуку Іллічівського РВ маріупольської міліції.

Під час слідчої перевірки встановлено, що на сьогоднішній день доведено два епізоди його злочинної діяльності.

Один з епізодів відбувся у середині 2004 року. Затриманий робив ремонт своєї квартири, де, окрім нього, в той момент ніхто не знаходився. Познайомившись на вулиці з п"ятнадцятирічним хлопчиком-сиротою, підозрюваний запропонував йому заробити грошей, прибравши будівельне сміття з його квартири. Хлопець погодився. Вдома, нагодувавши хлопчика, він запропонував йому задля допомоги покликати своїх друзів. Так він познайомився ще з двома підлітками, 14 і 15 років. Пізніше, погрожуючи одному з них, він вступив з ним у статевий зв"язок.

Другий випадок стався 30 серпня цього року. Підозрюваний заманив сімнадцятилітнього хлопця з неблагополучної сім"ї у безлюдне місце, де, заздалегідь напоївши, зґвалтував у збоченій формі. Після здійснення насильства чоловік залякав свою жертву. Саме тому заяву в міліцію потерпілий не написав.

У правоохоронців є інформація про те, що підозрюваний займався ще і виготовленням порнопродукції за участю його жертв. Зараз у цьому напрямі проводиться перевірка, встановлюються також свідки злочинів і причетність затриманого до інших аналогічних злочинів, здійснених на території району та міста.

Підозрюваний затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового утримання міста Маріуполя. Порушено кримінальну справу по статті, яка передбачає позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.

Нагадаємо, що у липні цього року у Нижньому Новгороді почався процес над маніяком-педофілом, жертвами якого стали принаймні 14 дітей. Три з них маніяк вбив.

Педофілія розповсюджена і в учбових закладах. Крім того, кількість вчителів-педофілів зростає з кожним роком.

А нещодавно затримали 15-річного підлітка, який підозрюється в зґвалтуванні і вбивстві 6-річної дівчинки.

Та все ж ґвалтівники, переважно, повнолітні, а щоб з ними боротися, президент Франції пропонував педофілів стерилізувати.

Порнопродукція також не рідкісне явище, так у червні в Севастополі був затриманий ґвалтівник дітей, який свої дії фіксував на відео і розміщував його в Інтернеті

Відзначимо, що в Ірані, наприклад, вводять смертну кару за виробництво і продаж порно, повідомляє NEWSru.ua

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі затримано лікаря-гомосексуаліста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі