середа, 23 січня 2008 15:04

У Маріуполі затримали вбивцю десятикласниці

Співробітникам карного розшуку Маріупольського МУ спільно з працівниками обласного апарату вдалося затримати підозрюваного у вбивстві десятикласниці кілька днів тому.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Тіло дівчинки знайшов вітчим, який, занепокоївшись довгою відсутністю дівчинки, відправився на її пошуки.

Подібного злочину в портовому місті не було дуже давно. Душогуб знівечив обличчя жертви, а на тілі судові медики виявили 32 ножових поранення. Також були явні ознаки насильницького статевого акту.

Як з"ясувалося, 25-річний чоловік проживає з дружиною і дитиною недалеко від місця скоєння злочину. На лаву підсудних вперше він сів ще в 14 років. У своєму віці він вже має три вироки за розбої і зґвалтування.

Повертаючись додому, він побачив, що попереду іде дівчинка. У руках підлітка світився мобільний телефон і грала музика. Багатий кримінальний досвід зіграв свою роль. Негідник наздогнав "об"єкт", затягнув її в безлюдне місце і відібрав дві дорогі мобілки. Потім він зв"язав їй руки, зірвав одяг і зґвалтував. Проте і цього йому здалося мало. Діставши ніж, він почав бити беззахисне тіло. На вухах дівчинки були золоті сережки, які покидьок відрізував разом з мочками.

Прикраси він здав до ломбарду за 50 гривень, а трубки вирішив притримати. Наступного дня він дізнався, що в квартиру приходили міліціонери, це насторожило його. Він із сім"єю виїхав відсиджуватися за місто.

У даний час порушено кримінальну справу за ч.2 ст.115 КК України – "умисне вбивство".

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі затримали вбивцю десятикласниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі