вівторок, 22 січня 2008 12:26

У Малайзії чаклун "виганяв диявола" за допомогою зґвалтувань клієнтки

 Місцева поліція затримала екстрасенса, який підозрюється у серії зґвалтувань своєї клієнтки

Потерпіла - 32-річна Гавкіт - звернулася до екстрасенса і його дружини в надії, що той принесе їй успіх. З жовтня по грудень потерпіла не раз бувала в їх будинку у Джалан-Кланг-Лама, відвідуючи сеанси екстрасенсорики.

За словами жінки, за цей час вона заплатила медіумові за його послуги 8,3 тисячі малазійських риггітів (близько 3,3 тисяч доларів). З свого боку, екстрасенс зобов"язався за такі гроші піддати жінку "духовному очищенню".

Через кілька сеансів чаклун став усамітнюватися з клієнткою в своїй кімнаті. Він переконував Гавкіт, що в неї вселився диявол, а для духовного очищення необхідно роздягтися догола.

У результаті, за словами потерпілої, екстрасенс схилив її до сексу, мотивуючи необхідність злягання тим, що тільки так він зможе передати їй "ауру щастя".

Чаклун лякав жінку, що коли б не його старання, злий дух залишався б в ній навіки, він давав нещасній "святу воду", настояну на вугіллі від спалених амулетів. Насправді, цей напій лише будив в організмі жінки сексуальне бажання і приводив її у напівнепритомний стан.

Згідно з заявою місцевої влади, у 2007 році зафіксовано вісім випадків, коли медіуми аналогічним чином одурювали своїх клієнтів. Природно, жертвами шарлатанів-насильників стають перш за все жінки, які на таких сеансах "духовного очищення" втрачають не тільки гроші, а  й честь. Якщо ж жертва намагається чинити опір, медіум загрожує їй всілякою карою.

У поліції жінкам радять не соромитися розповідати про ці зґвалтування чоловікам, а також просять звертатися з скаргами в правоохоронні органи. В даний час спеціально сформована слідча група займається розслідуванням 18 аналогічних випадків. Деякі з цих розслідувань будуть завершені незабаром, обіцяють поліцейські.

Затриманий екстрасенс наступного дня був під заставу відпущений на свободу. Слідство продовжується, пише The New Straits Times з посиланням на шефа поліцейського управління Ку Чин Ва.

Зараз ви читаєте новину «У Малайзії чаклун "виганяв диявола" за допомогою зґвалтувань клієнтки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі