пʼятниця, 14 вересня 2007 08:36

У Майамі чоловік розстріляв поліцейських, тікаючи від гонитви. У небо підняли вертоліт Black Hawk

Один поліцейський загинув і троє отримали поранення в результаті стрілянини, відкритої молодим чоловіком на одній із вулиць Майамі (штат Флоріда, США). На даний час поліція веде переслідування зловмисника.

За словами представника поліції Лінди О"брайен, підозрюваний – 25-річний Шон Шевін Лабіт, повідомляє CNN. Раніше поліція давала невірне ім"я (Кевін Уїхнер, йому 30 років) і фотографію підозрюваного.

Зараз у пошуках Лабіта задіяні близько 200 вартових порядку, а також декількох агентів ФБР. У небо піднятий вертоліт Black Hawk, щоб вести спостереження з повітря.

У поліції настроєні рішуче: "Це сумний день для нас, ми повинні взяти цього хлопця".

Зловмисник кинув машину, в якій намагався втікти від переслідувачів. У ній він залишив рушницю. Але у нього може бути ще зброя. Поліція також намагається встановити, чи діяв він один. Пошуки ведуться по великому периметру.

Власті закликали мешканців доколишніх будинків не виходити на вулицю. "Це не шоу, це трагедія", – пояснив мер містечка Катлер Бей Пол Вруман.

Нещодавно поліцейський патруль зупинив на вулиці в Майамі автомобіль, який хаотично і з перевищенням швидкості пересувався по дорозі. Полісмени хотіли перевірити документи у водія, проте він відкрив вогонь із пістолета. Четверо поліцейських, серед яких жінка, були поранені. Один з них пізніше помер у лікарні, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «У Майамі чоловік розстріляв поліцейських, тікаючи від гонитви. У небо підняли вертоліт Black Hawk». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі