понеділок, 28 січня 2008 09:18

У Мадонни з"явилися синці на обличчі (ФОТО)

Якось за ланчем з подружками Стелою Маккартні та Гвінет Пелтроу Мадонна зізналася: "Сорок - приголомшливий вік, якраз для мене. Але в цифрі 50 немає нічого привабливого і сексуального. Коли наближаєшся до цієї відмітки, в голові одна думка - клімакс".

Вже через 7 місяців співачці виповниться 50 років, але виглядає вона набагато молодше. У чому секрет її вічної молодості? Сама зірка стверджує, що ніколи не лягала під ніж хірурга, і максимум, що вона дозволяла собі - це ін"єкції ботокса або хімічний пілінг. Але останнім часом Мадонну все частіше почали помічати в сонячних окулярах, під якими поп-зірка намагається приховати синці.

У грудні минулого року фотограф "спіймав" зірку біля виходу з будівлі медклініки з досить підозрілими кругами під очима. Навряд чи це комусь прийде в голову звинувачувати її чоловіка, Гая Річі, в тому, що він відпрацьовує на своїй дружині прийоми дзюдо. Репортери проконсультувалися з фахівцем з пластичної хірургії, який ухвалив остаточний вирок, - Мадонна, без сумніву, робила підтяжку обличчя та операцію на повіках, пише TheDaily Mail.

В принципі, нічого особливого в цьому не немає, кожна жінка старше 30 років хоче виглядати молодою і прекрасною. Чутки і плітки про пластичні операції зірки дозріли виключно на ґрунті запевнень в тому, що її краса і молодість - від природи. А підтримує вона її тільки спортом, заняттями йогою і макробіотичною дієтою, повідомляє "КП".

Зараз ви читаєте новину «У Мадонни з"явилися синці на обличчі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі