четвер, 12 лютого 2015 17:59

У Львові зустріли закарпатських прикордонників із зони АТО
33

Сотня прикордонників окремої бойової комендатури "Чоп", після піврічної служби в Донецькій області прибула 12 лютого до Львова. Потяг із Бердянська, яким прибули герої зустрічали їх побратими, колеги, командування Західного регіонального управління Держприкордонслужби, діти та небайдужі львів'яни.

Службовці окремої бойової комендатури за час перебування на фронті знищила дві диверсійно-розвідувальні групи терористів, затримала кількох сепаратистів, вилучила багато зброї та боєприпасів. Після шести місяців служби повернутись змогли не всі, батальйон втратив двох бійців, кілька були поранені.

Генерал-майор Валерій Гресько, начальник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України розповів, що за поданням керівництва бойового підрозділу, багатьох із них буде заохочено нагородами Державної прикордонної служби.

Після вшанування пам'яті загиблих бойових товаришів закарпатські прикордонники вирушили до собору Святого Юра помолитися біля унікальної реліквії - Нерукотворного образу Христа Спаса, яку привезли до Львова із Ватикану.

Тисячі вірян, що чекають черги поклонитися образу, вітали героїв та дякували їм за захист Вітчизни.

Ввечері прикордонники вирушать додому – на Закарпаття, і після короткого відпочинку знову повернуться до виконання завдань з охорони державного кордону у військових частинах на Сході.

Зараз ви читаєте новину «У Львові зустріли закарпатських прикордонників із зони АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі