четвер, 31 січня 2008 10:14

У Львові заарештували членів банди, які грабували туристів

У Львові заарештували п"ятьох членів банди, які кілька років поспыль нахабно, серед білого дня, грабували людей на автовокзалі. Вони, представляючись працівниками міліції, затримували жертв, показуючи підробні "посвідчення".

Людей відводили в бік, нібито для того, щоб перевірити, чи не мають вони наркотиків або зброї, потім відбирали гроші і тікали.

Банда складалася з восьми осіб, троє рекетирів поки на волі. Зазвичай вони діяли рано вранці, спеціалізувалися в основному на автобусах, що прибули з Польщі. Зупиняли в основному поодиноких чоловіків-заробітчан і човників, які везли з собою гроші. Показували розгубленим людям міліційне посвідчення і відводили в бік нібито, щоб перевірити, чи не везе мандрівник наркотики, зброю чи не задекларовану валюту. А далі просто віднімали гроші. Звичайний вилов становив 200-500 доларів з людини.

Зараз міліція перевіряє, чому не діяло приватне охоронне агентство і міліціонери, що охороняли автовокзал.

"Бандитам пред"явили звинувачення за п"ятьма епізодами і перевіряють їхню причетність до цілої серії пограбувань, – розповів начальник міліції Львівщини Василь Пісний. – Деякі люди боялися звертатися в міліцію. Тому ми просимо жертв рекетирів заявити про грабунки", повідомляє RUpor.info

Зараз ви читаєте новину «У Львові заарештували членів банди, які грабували туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі