середа, 05 листопада 2008 09:58

У Львові теж подорожчав проїзд

Виконавчий комітет Львівської міськради затвердив 31 жовтня новий тариф перевезення в міському електротранспорті. З 5 листопада вартість проїзду в трамваях і тролейбусах піднялася з 75 коп до 1 грн. Про це повідомив директор ЛКП "Львівелектротранс" Андрій Федоренко.

Для учнів і студентів квиток коштуватиме 50 коп. Вартість місячних проїзних квитків для учнів складе 20 грн, студентів - 25 грн, загальний - 50 грн. По словах Федоренко, в цілому собівартість перевезень в електротранспорті 2,5 грн. Цю різницю в тарифах повинен покривати міський бюджет. Але Федоренко також переконаний, що найближчим часом тариф не переглядатимуть ще раз.

"Ми готові затвердити новий тариф хоч сьогодні, проте почекаємо опублікованого вирішення виконавчого комітету. Максимально це відбудеться до 5 листопада. Проте квитки з новими тарифами у нас вже надруковані", - зазначив Федоренко 31 жовтня.

Перед затвердженням тарифу міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що працівники "Львівелектротрансу" за жовтень не отримали зарплати, і сесія Львівської міської ради вже двічі переносила питання про фінансування "Львівелектротрансу", тому збільшення тарифів хоч би частково дасть можливість збільшити прибутки підприємства, повідомляє ЗІК

Зараз ви читаєте новину «У Львові теж подорожчав проїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі