четвер, 27 грудня 2007 17:16

У Львові співробітника кримінального розшуку судять за хабарництво

Прокуратура Львівської області завершила розслідування і передала до суду кримінальну справу, порушену проти оперуповноваженого відділу кримінального розшуку одного з райвідділів міліції Львова.

Під час досудового слідства було встановлено, що цей працівник правоохоронного органу, зловживаючи службовим положенням і всупереч інтересам служби, неодноразово вимагав і отримував хабарі.

"8 червня 2007 року оперуповноважений кримінального розшуку отримав 630 доларів США, 225 євро і 4 тисячі гривень хабара від жителя Львова за непритягнення його до відповідальності за здійснення протиправних дій; 9 червня цього ж року працівник міліції отримав 505 гривень від львів"янина, який підозрювався в здійсненні крадіжки; 19 червня вартовий порядку отримав 1 тисяч 800 гривень від жителя Львова за звільнення з райвідділу міліції, куди той був доставлений за підозрою в здійсненні крадіжки, і припинення кримінального переслідування вказаної особи за скоєння даного злочину. Зараз звинувачений працівник міліції міститься під вартою", - мовиться в повідомленні прес-служби прокуратури Львівської області, повідомляє АМИ ""Новости - Украина"".

Зараз ви читаєте новину «У Львові співробітника кримінального розшуку судять за хабарництво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі