Ексклюзиви
пʼятниця, 21 листопада 2008 18:39

У Львові серед дня розстріляли власника обмінника

Сьогодні близько 14.00 при виході із приміщення супермаркету "Арсен" що на проспекті В"ячеслава Чорновола в місті Львові, невідомі розстріляли 41-річного приватного підприємця.

Як повідомив УНІАН начальник Львівського міського управління міліції Ігор Цікало, на даний час встановлено, що нападників було двоє і вони стріляли з короткоствольної нарізної зброї калібру 9 міліметрів.

"Потерпілий, який як з"ясувалося, є власником пункту обміну валют, що розміщується у супермаркеті "Арсен", на даний час у край важкому стані госпіталізований до лікарні з вогнепальними пораненнями. З місця події вилучено гільзи. Вже порушено кримінальну справу, проводимо заходи по встановленню осіб злочинців та мотивів нападу", - повідомив Цікало.

У свою чергу начальник ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області Денис Харчук повідомив, що напад було скоєно, коли підприємець виходив з супермаркету і сідав у власний автомобіль марки БМВ. Перед цим він поклав на сидіння автомобіля пакет, вміст якого поки що не відомий, яким і заволоділи, здійснивши постріли, нападники.

Правоохоронці поки що утримуються від можливих версій чи це був замах на вбивство, чи розбійний напад з метою заволодіння пакета.

На щастя ніхто з відвідувачів супермаркету не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «У Львові серед дня розстріляли власника обмінника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути