вівторок, 03 червня 2008 17:16

У Львові розкрили пограбування банку

Правоохоронці затримали двох чоловіків, які напередодні Великодня пограбували філію "Ощадбанку" у Львові, вбили 36-річну завідуючу банку та поранили 21-річну касирку.

Двоє чоловіків увійшли до ощадкаси, спрямували пістолет на завідувачку філією, та стали вимагати гроші. Один зі злочинців не дочекався, доки жінки віддадуть гроші, і почав стріляти. Завідувачка філією померла на місці, а бандити втекли.

Василь Пісний, начальник ГУМВС України у Львівській обл.: "Коли була проведена робота, ми встановили, що злочин скоїли два родичі, які проживали на території Тернопільської області. Один з них раніше судимий, відбував покарання на території Чехословаччини за розбійні напади на ювелірні магазини. Відбував покарання 6 років, і був депортований на територію України. Прибувши сюди, створив злочинне угрупування. Разом зі своїм родичем та іншими спільниками скоював вбивства".

Слідчим стало відомо, що зловмисники причетні до цілої низки злочинів. За кілька днів до львівського пограбування молодики скоїли вбивство у Чернівцях. Бандити повернулися туди після злочину у Львові, і так само здійснили збройний напад на банківське відділення.

Василь Пісний, начальник ГУМВС України у Львівській обл.: "Затримали ми одного на території Тернопільської області, а другого на території Івано-Франківської області. Затримали ми їх зранку о шостій годині, коли вони ще спали. Вилучили речові докази по тих чи інших вбивствах".

Наразі затриманих перевіряють на причетність до інших злочинів. Крім того, слідчі намагаються вийти на всіх спільників, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «У Львові розкрили пограбування банку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі