пʼятниця, 28 березня 2008 10:37

У Львові розкрили пограбування банку

Правоохоронці затримали грабіжників, які винесли з львівської філії одного з банків 36 тисяч гривень. Підозрюваних упіймали гарячим слідом завдяки пильності львів"янки, яка стала свідком пограбування.

Двоє зловмисників увірвались до відділення банку в масках та з пістолетами в руках. Було близько шостої вечора, й увесь персонал фінустанови ще був на робочих місцях.

Погрожуючи зброєю, нападники забрали 36 тисяч гривень і зникли. На місце злочину відразу приїхали правоохоронці.

Євген Березін, начальник Шевченківського РВ ЛМУ ГУ МВСУ у Львівській області: "Була встановлена особа, місцева жителька, яка проявила громадянську свідомість, записала номер автомобіля, на якому з місця події зникли злочинці. Ми зразу ж провели по цьому автомобілю комплекс заходів, встановили власника автомобіля і почали роботу по його безпосередньому затриманню".

Згодом з"ясувалося, того дня власник автомобіля дав авто своєму братові. А той разом із двома спільниками вирішив пограбувати банк.

Однак своїм надмірним хвилюванням та поспішною втечею з місця злочину грабіжники привернули до себе увагу перехожих.

На момент затримання один зі злочинців вже відпочивав на гірськолижному курорті в Буковелі.

Євген Березін, начальник Шевченківського РВ ЛМУ ГУ МВСУ у Львівській області: "Вже відпочиває і на лижах проїжджає гроші забрані в банку. Цілу ніч мої хлопці працювали, затримали зранку. Доставили в райвідділ. Крім того, було встановлено, що та особа ще й викрала автомобіль у свого знайомого".

Директору банку повернули викрадені гроші, які грабіжники ще не встигли витратити на розваги. Керівник фінустанови разом із начальником Шевченківського райвідділу міліції подякували львів"янці, яка посприяла швидкому розкриттю злочину.

Євген Ясіновський, директор банку: "Віддячили у вигляді подарунка. Ми їй презентували для того, щоб людина відчула нашу увагу до неї. І висловлюю дуже велику подяку працівникам РВ, які у вихідні дні працювали активно по розшуку, це і начальнику відділу, і працівникам розшуку, оскільки основний тягар ліг на них, для того, щоб найти і розкрити цей злочин. Мені дуже приємно, що в наш час в міліції працюють такі відповідальні і професійні люди, які з допомогою наших громадян змогли розкрити цей злочин".

Наразі двоє грабіжників затримані, третій ще у розшуку. Тепер правоохоронці перевіряють їхню причетність до інших злочинів, скоєних в місті, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «У Львові розкрили пограбування банку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі