понеділок, 17 листопада 2008 15:54

У Львові працівники заводу перекрили одну з магістральних доріг міста

250 працівників ВАТ "Завод "Львівсільмаш" 17 листопада перекрили вулицю Городоцьку біля підприємства. Про це повідомив помічник голови правління з фінансових і юридичних питань підприємства Петро Онищак.

До таких дій, за словами П.Онищака, працівників підприємства спонукали рейдери. "14 жовтня рейдери зайшли на підприємство. Вони зупинили виробництво, не виплачують зарплату, звільняють працівників. Вже звільнено 71 людину. Працівникам обіцяють різні компенсації. Зараз мають скоротити ще 130 працівників. Загалом на підприємстві працює 403 людини. Нам прямим текстом новий керівник Денис Мельник та його перший заступник говорять, що вони не бачать тут виробництва. Колектив не витримав", - додав він.

Також помічник голови правління повідомив, що люди можуть вдатися до відчайдушних кроків - вони готові йти до Львівської ОДА та міської ради бити вікна.

Зараз працівники підприємства припинили акцію протесту. "Там була міліція. Наскільки мені повідомили, одній жінці машина переїхала ноги. Її доставлено в травмпункт, переломів немає", - зазначив П.Онищак, повідомляє Zaxid.net

Зараз ви читаєте новину «У Львові працівники заводу перекрили одну з магістральних доріг міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі