неділя, 29 грудня 2013 18:07

У Львові Порошенко подивився різдвяну виставу та подякував львів'янам за Євромайдан
10

Фото: ФОТО: Ольга ШВЕД

29 грудня на львівському Євромайдані на площі біля пам'ятника Т.Шевченкові виступив народний депутат Петро Порошенко. Він спеціально приїхав до Львова аби зустрітися із активістами. На площі зібралося близько двох тисяч глядачів, більшість – старші люди. Окрім національних прапорів майоріли стяги ВО "Свобода".

"Зараз не місце для сварок, як і серед простих українців, так і серед громадських організацій, політичних партій. Опозиція має визначитися із кандидатом та йти на вибори Президента, щоб перемогти вже в першому турі. Майдан не втомився, люди не хочуть розходитися. Ми готові стояти до кінця. З 21 листопада ми почали по-іншому жити. Ми прокинулися в іншій країні, де народ не збирається миритися зі свавіллям влади. Зараз місце кожного українця, львів'янина – у Києві, на майдані. І я вдячний львів'янам, з яких і почався рух, за львівський Євромайдан, з якого пішов і київський", - каже Петро Порошенко.

Після Петра Порошенка на сцені виступала народний депутат від ВО "Свобода" Ірина Фаріон. Вона оголосила список провладних людей, які перекручують інформацію, серед яких особливо наголосила на кандидатурі Ганни Герман, колишньої львів'янки.

Петро Порошенко разом із мером Львова Андрієм Садовим побували в кав'ярні та прийшли подивитися на вуличну виставу від львівського театру "Воскресіння" під назвою "Різдвяна феєрія", яку театр підготував до свят. Також нардеп запросив львів'ян святкувати Новий Рік на столичному Євромайдані.

Зараз ви читаєте новину «У Львові Порошенко подивився різдвяну виставу та подякував львів'янам за Євромайдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі