понеділок, 13 жовтня 2008 18:19

У Львові податківець попався на хабарі

У Львові під час отримання хабара працівники правоохоронних органів затримали головного податкового ревізора - інспектора відділу контрольно-перевірочної роботи Управління оподаткування фізичних осіб Державної податкової інспекції одного з районів Львова.

Як повідомили в прокуратурі Львівської області, інспектор вимагав від приватного підприємця 500 дол. хабара за незалучення останнього до відповідальності за виявлені під час перевірки його торгового кіоску порушення податкового законодавства.

Прокуратурою Сихівського району Львова порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 368 (хабарництво) Кримінального кодексу України.

Це вже другий з початку місяця факт затримання у Львівській області за хабарництво працівників податкової інспекції. 7 жовтня за хабарництво працівники міліції під час отримання 10 тис. дол. затримали завідувачку сектором районної податкової інспекції у Львівській області, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Львові податківець попався на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі