понеділок, 03 березня 2008 13:15

У Львові могутній ураган зруйнував житловий будинок

Сильний ураган, який пройшовся територією Львівської області 1-2 березня, зруйнував у Львові житловий будинок, жителі якого потребують негайного відселення. Про це повідомили в прес-центрі Головного управління МНС України в Львівській області.

Сильний вітер вщент зруйнував 5 квадратних метрів покрівельної основи житлового будинку N13 на вулиці Панковського у Львові, унаслідок чого з"явилася загроза повного руйнування будинку.

На 3 березня заплановано засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій, на якому повинні вирішити питання відселення жителів із аварійного будинку.

Також, за повідомленням прес-центру, в місті Рава-Руська Жовківського району сильними поривами вітру була зірвана частина покрівлі (близько 196 квадратних метрів металопрофілю) з одного з корпусів будівлі дитячого садочка N1 "Вишенька".

За станом на 3 березня, на території області без електропостачання залишається село Соколя Мостиського району, де в результаті сильних поривів вітру були пошкоджені лінії електропередачі.

Як повідомлялося, в Закарпатті в наслідок сильних дощів стався обвал, повідомляє прес-служба Міністерства з питань надзвичайних ситуацій України.

В неділю, 2 березня, в селі Відричка Рахівського району Закарпатської області в наслідок сильних дощів стався зсув ґрунту (близько 100 кубометрів), від чого виникла загроза руйнування дерев"яного житлового будинку.

Сім"я з 6 осіб, що проживала в цьому будинку, відселена до родичів.

Ситуація знаходиться під контролем Головного управління МНС в Закарпатській області, повідомляє АМИ "Новости-Украина".
Зараз ви читаєте новину «У Львові могутній ураган зруйнував житловий будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі