понеділок, 21 січня 2008 13:08

У Львові лікар випав з вікна разом із самогубцем

Працівник швидкої допомоги загинув в Львові, намагаючись врятувати самовбивцю, повідомили у відділі суспільних зв"язків ГУ МНС в Львівській області.

За даними міліції, в неділю у правоохоронні органи надійшло повідомлення про те, що у Львові на вул. Замарстинівській чоловік збирається вистрибнути з вікна багатоповерхового будинку.

Міліціонери, які прибули на місце події, намагалися поговорити з чоловіком, який стояв на вікні на сходової клітини між 9 і 10 поверхами. Але він навідріз відмовився входити в контакт з міліціонерами. Тоді з ним спробували поговорити працівники швидкої допомоги.

Під час розмови чоловік все-таки стрибнув з вікна. 57-річний працівник швидкої допомоги, який знаходився ближче за всіх до нього, спробував врятувати самовбивцю, схопивши його. Але не втримав рівноваги і разом з невідомим випав з вікна 9 поверху. Обидва чоловіки загинули від отриманих травм на місці.

У самовбивці в кишені знайшли документи на ймення 33-річний Руслан К, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «У Львові лікар випав з вікна разом із самогубцем ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі