понеділок, 04 жовтня 2010 10:35

У Львові лев пошматував дресирувальника

У Львові лев пошматував дресирувальника

Жахливе видовище: в суботу ввечері у Львівському державному цирку розлючені хижаки напали на дресирувальника. На очах у сотень глядачів лев рвав Олексія Пінка, який вижив лише дивом.

"На щастя, як каже мій лікуючий лікар, леви не пошкодили кістки. Вони здійснили на мене дві атаки. І після другої я відчув, що "від"їжджаю". Тільки потім, за кліткою, зрозумів, що трапилося", - розповів потерпілий.

Прямо з арени його доставили в хірургічне відділення львівської лікарні N 8. Лікуючий лікар Володимир Жуковський нарахував на тілі Олексія понад 20 рвано-кусаних ран! Сильно пошкоджені рука, нога і живіт. Вчора чоловіка прооперували, стан - середньої тяжкості.

"Це виступ у нашому цирку відбувався вже вшосте. І ось... Ніхто не міг передбачити таку поведінку левів. Спочатку на Льошу накинувся лев Персей, а потім і його брат - Дукат. Тільки з допомогою сильного струменя води і палиць левову атаку змогли відбити", - розповів комерційний директор Львівського державного цирку Роман Здреник..

Найбільше Здреника здивувало те, що дорослі люди, тримаючи за руку маленьких дітей, не йшли з приміщення, щоб приховати від своїх чад страшну картину, а показували їм весь жах того, що відбувається і знімали це на камери.

Відомо, що харків"янин Олексій Пінко зайнявся "вихованням" тигрів відносно недавно - 6 років тому. До цього він був у цирку повітряним гімнастом. Разом зі своєю дружиною - балериною Веронікою - купив спочатку місячних Персея і Дуката. Потім з"явилися Марсік, Сімба, Семен та інші леви. Їх вистави безліч разів на ура відбувалися по всій Україні і в країнах СНД. Але у Львові щось не заладилося. Саме первістки напали на Олексія.

За матеріалами Блік
Зараз ви читаєте новину «У Львові лев пошматував дресирувальника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі