четвер, 08 грудня 2011 12:41

У Львові госпіталізували протестуючих чорнобильців

У Львові госпіталізували протестуючих чорнобильців

Сьогодні у Львові госпіталізували 2 чорнобильців із намету перед обласною державною адміністрацією через проблеми із тиском.

Як повідомив один із співорганізаторів акції Анатолій Бугай,  у людей почалися проблеми з тиском і їх госпіталізували у 4-у міську лікарню.

"Ще двоє застудились, - розповів чоловік. – Може грип, може просто застуда. Але почувають себе погано, тому пішли додому. Будуть там у теплі лікуватись".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ганьба владі!" - чорнобильці оголосили сухе голодування

У наметі ночує 12 людей. Удень кількість протестуючих збільшується до двох десятків.

Нагадаємо, львівські чорнобильці поставили намет напроти обласної державної адміністрації зранку у вівторок, під час громадської акції підтримки голодуючих чорнобильців у Києві та Донецьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорнобильці пригрозили влаштувати самоспалення

"В останні роки багато чорнобильців брали участь в акціях непокори, - відзначив ліквідатор аварії на ЧАЕС Анатолій Бугай. - Ми зробили висновок — влада не хоче говорити з нами, поводить себе відверто грубо. Тому це боротьба не тільки чорнобильців. Це - протест усіх верств населення. Просто чорнобильці більш згуртовані за інших. Жодних політичних вимог ми не висуваємо, у нас тільки соціальні вимоги".

Зараз ви читаєте новину «У Львові госпіталізували протестуючих чорнобильців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі