четвер, 07 серпня 2008 16:48

У Львівській області два ректори отримали догани

Ректору Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка Валерію Скотному та директору Львівського автомобільно-дорожнього технікуму Тадею Боярському оголошені догани. Відповідне рішення було прийнято за підсумками перевірки організації й проведення вступної кампанії - 2008 у навчальних закладах Міносвіти.

Як повідомляє прес-служба Міносвіти, у ході перевірки встановлено, що в Дрогобицькому педагогічному університеті мали місце порушення при формуванні приймальної та апеляційної комісій, оцінюванні вступних екзаменів з іноземної мови, а також при шифруванні та перевірці письмових робіт абітурієнтів. Разом з тим, у Львівському автомобільно-дорожньому технікумі були зафіксовані порушення при прийманні на заочну форму навчання за результатами співбесіди й при проведенні вступних іспитів. Крім того, в особистих справах абітурієнтів технікуму були відсутні окремі обов"язкові документи.

Міністр освіти й науки Іван Вакарчук попередив керівників цих навчальних закладів про можливість дострокового розриву контрактів з ними, якщо в майбутньому вони допустять порушення нормативно-правових актів щодо питань вищої освіти.

Нагадаємо, раніше за грубі порушення, допущені при проведенні конкурсного відбору абітурієнтів, була оголошена догана ректору Волинського національного університету імені Лесі Українки (ВНУ) Ігорю Коцану, повідомляє Ліга

Зараз ви читаєте новину «У Львівській області два ректори отримали догани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі