середа, 19 вересня 2007 18:41

У Луганську виявили 435 довгожителів

За числом довгожителів Луганськ може претендувати на книгу рекордів Гіннесса - згідно з виборчими списками тут проживають 435 виборців віком старше 100 років. Про це під час прес-конференції, яка відбулася сьогодні у Незалежному громадському прес-центрі Луганського прес-клубу заявив заступник керівника регіонального виборчого штабу блоку "Наша Україна – Народна самооборона" В"ячеслав Серпокрилов.

За його словами, серед 435 довгожителів-виборців є рекордсмени, яким виповнилося по 114 та 122 роки. Крім того, зазначив він, "п"ятдесят сім 108-річних виборців дивним чином народилися в один день – 31 грудня 1899 року і проживають у виборчих округах N102 та N103".

За словами Серпокрилова, ці факти було виявлено регіональним штабом блоку НУ-НС у ході реалізації проекту "Фантом – перевірки виборчих списків".

Окрім "виборчих довгожителів", повідомив Серпокрилов, виявлено також понад 65 тис. "двійників". У регіональному штабі НУ-НС вважають, що це не випадковість, а спеціальна підготовка до фальсифікації виборів.

За інформацією уповноваженого НУ-НС у ВО N103 Ольги Михайлюк, у виборчих округах N102 та N103 повністю зникла інформація по 40 виборчих дільницях. Окрім того, по області постерігається тенденція до збільшення кількості дільниць - на сьогодні кількість спеціальних дільниць збільшено на 4, а звичайних - на 5, зазначила вона, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Луганську виявили 435 довгожителів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі