середа, 17 листопада 2010 11:50

У Луганську 5 тисяч підприємців виступили проти податкової політики (ФОТО)

У Луганську підтримали всеукраїнську акцію протесту підприємців проти прийняття податкового кодексу, яка пройшла 16 листопада майже у всіх обласних центрах України.

Про це Gazeta.ua повідомив координатор Правозахисного центру "Поступ" Костянтин Рєуцький.

За його словами, на центральну площу міста вийшли близько 5 тисяч представників малого та середнього бізнесу з Луганська, Лісичанська, Старобільська, Свердловська, Алчевська, Ровеньок, Первомайська, Красного Луча, Краснодона, Мілового, Антрацита, Стаханова, Сватова, Лутугина та Кременної.

"Підприємці регіону щиро обурені нахабством влади, яка своїми діями намагається фактично знищити малий бізнес. Протестувальники підтримали заклик своїх київських колег розпочати збір підписів за відставку чинного уряду. Учасники мітингу зібрали 11 тисяч гривень на підтримку підприємців, які беруть участь у акціях протесту в Києві", - розповів правозахисник..

Мітинг завершився маршем підприємців до Луганської обласної державної адміністрації. Протестувальники вимагали зустрічі з керівництвом області, скандуючи прізвища губернатора та його заступників. Але до мітингуючих ніхто не вийшов.

"Це вже другий масовий протест підприємців у Луганська за останній місяц, - зауважив Рєуцький. - Для багатьох з них "податкова війна", оголошена урядом, стала ще й особистою поразкою, бо саме з цією владною командою люди пов'язували свої надії на краще майбутнє. Акції триватимуть, поки вимоги протестувальників не будуть повністю задоволені".

Нагадаємо, що депутати від коаліції пообіцяли прийняти новий податковий кодекс до 18 листопада.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Луганську 5 тисяч підприємців виступили проти податкової політики (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі