середа, 12 серпня 2020 23:05

У Луганській ОДА ввели карантин у зв'язку зі спалахом коронавірусу

У Луганській ОДА ввели карантин у зв'язку зі спалахом коронавірусу
У зв'язку з реєстрацією випадків захворювання коронавірусом в ОДА запровадили карантинні заходи. Фото: Reuters

У будівлі Луганської облдержадміністрації на 14 днів запровадили заходи із запобігання розповсюдження Covid-19.

Про це йдеться в розпорядженні голови ОДА Сергія Гайдая від 12 серпня, повідомляє пресслужба Луганської ОДА.

"Так, у зв'язку з реєстрацією випадків захворювання у будівлі за адресою проспект Центральний, 59, м. Сєвєродонецьк з 12 серпня 2020 року на 14 календарних днів в облдержадміністрації запроваджені відповідні запобіжні заходи", – сказано в повідомленні.

Як зазначається, ПрАТ "Сєвєродонецький науково-дослідний та конструкторський інститут хімічного машинобудування" рекомендовано обмежити доступ сторонніх осіб до будівлі на проспекті Центральний, 59.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Очільник ВООЗ зробив обнадійливу заяву щодо коронавірусу

"Зокрема, це стосується проведення масових заходів, нарад, засідань колегіальних і дорадчих органів та переведення їх у режим телефонних або відеоконференцій. Щоденно проводитимуться температурний скринінг працівників та їх опитування про стан здоров'я на початку і в середині робочого дня, регулярні дезінфекційні заходи тощо. Крім того, за можливості, працівники будуть переведені на віддалений доступ до роботи із застосуванням електронних комунікаційних технологій", - йдеться в повідомленні.

У Харківському національному академічному театрі опери та балету стався спалах Covid-19. У шести артистів виявили коронавірус.

Зараз ви читаєте новину «У Луганській ОДА ввели карантин у зв'язку зі спалахом коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі